2002-aldain-austria-316143 2002-shawnn-tan-265187

Producten van Samenwerkende Pedicures

 

Kalknagels                                                   

Deze gel bevat onder andere glycerine, jojoba olie en tea tree. Het verzorgende effect komt het best tot zijn recht wanneer de nagel een beetje wordt gefreesd of gevijld. Het product 1 x per dag op de nagel aanbrengen en licht inmasseren. Gel tussen de tenen is geen bezwaar. De gel is na een paar minuten ingetrokken. 

SP Kalknagels 75 ml

Voetschimmel                            

Door het niet goed afdrogen van de voeten na het douchen of zwemmen, kan de huid tussen de tenen rood en gevoelig worden. Deze voetgel 1 x per dag met het handige tuitje tussen de tenen aanbrengen en licht inmasseren. 

SP Voetgel 75 ml

Schoen & Sok Spray

Voor extra hygiëne is de behandeling van schoenen en sokken belangrijk. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en zorgt voor frisse en hygiënische schoenen en sokken. Te gebruiken in combinatie met de producten voor de verzorging van kalknagels en voetschimmel.

SP Schoen & Sok Spray

Voetdeo Spray

Een heerlijke frisse lotion waarmee u transpiratie en de daarmee gepaard gaande nare geur voorkomt. Bevat speciale ingrediënten, zoals glycerine en aloë vera,  terwijl menthol en eucalyptus voor een fris en weldadig gevoel zorgen.

SP Voetdeo Spray

Ureum Voetlotion

Deze snel intrekkende olie-in-water emulsie voor de extreem droge en diabetische voeten beschermt de huid en voorkomt verder vochtverlies. De conditie van de huid wordt merkbaar beter. De huid voelt zachter en soepeler aan. De voetlotion hydrateert intensief en vermindert jeuk, eelt en kloven. Het product 2 x per dag aanbrengen en licht inmasseren.

SP Ureum Voetlotion Diabetes

Voetbalsem Blauw

Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels. De voetbalsem is rijk aan verzorgende ingrediënten, zoals glycerine, rozemarijn en bergdennen. De voeten wassen en goed afdrogen. Het product 1 x per dag aanbrengen en licht inmasseren.

Voetbalsem Groen

Natuurlijk is het gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. De voetbalsem bevat onder andere glycerine, komkommer en aloë vera. De voeten wassen en goed afdrogen. Het product 1 x per dag aanbrengen en licht inmasseren. 

SP Voetbalsem Groen

Voetbalsem Rood

Deze voetbalsem bevat onder andere peper en arnica. Deze ingrediënten bevordert de doorbloeding en zorgt voor een aangenaam warm gevoel. De voetbalsem wordt dan ook vaak gebruikt bij koude voeten. Het product 2 x per dag aanbrengen en licht inmasseren. 

SP Voetbalsem Rood

Voetbalsem Soft

Deze snel intrekkende voetbalsem bevat onder andere yoghurt en honing voor een fluweelzachte huid. Het voorkomt ook de vorming van kloven. Het product 2 x per dag aanbrengen en licht inmasseren.

SP Voetbalsem Soft

Klovenzalf

Voor de cosmetische verzorging van kloven. De speciale samenstelling met onder andere wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep doordringen. De huid voelt zacht en soepel aan. Deze klovenzalf is ook geschikt voor de handen. Het product 2 x per dag aanbrengen en licht inmasseren. 

SP Klovenzalf

Honingzalf

Honingzalf is uitermate geschikt voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Honingzalf bevat onder andere honing en calendula. Na het aanbrengen en licht inmasseren voelt de huid al snel weer zacht, soepel en heerlijk ontspannen. Het product 2 x per dag aanbrengen.

SP Honingzalf

Eelt & Likdoorns

Eelt en likdoorns zijn een van de meest voorkomende voetproblemen. Ze worden veroorzaakt door verkeerde schoenen, hoge hakken en leeftijd speelt ook een rol. Dit is de meest gemakkelijke, pijnloze en echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van likdoorns. Door de uitgekiende samenstelling van wolvet, salicylzuur en walnootschilfers is succes verzekerd. Het product 1 x per dag aanbrengen en scrubben, desnoods afdekken met een pleister. 

SP Eelt & Likdoorns

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl