2002-aldain-austria-316143 2002-shawnn-tan-265187

Professionele voetverzorgingsproducten

 

HFL laboratories

 

Ik werk met de productlijn HFL laboratories. HFL laboratories is de specialist op het gebied van probleemoplossende voet- en lichaamsverzorging. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring staat centraal bij HFL laboratories. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van betrouwbare en doeltreffende producten die zowel voor dagelijkse verzorging als bij huid- en nagelproblemen gebruikt kunnen worden. Dit allemaal dankzij het gebruik van klinisch reine stoffen en zonder het gebruik van toegevoegde hormonen of antibiotica. 

HFL laboratories biedt een effectieve lijn met verschillende doelstellingen. De verzorging van de voeten, maar ook huidproblemen die zich voordoen, zoals onder andere mycosenagels, kloven, kramp, zweetvoeten en psoriasis.

Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

 

Samenwerkende Pedicures

 

Ik werk ook met de productlijn Samenwerkende Pedicures, een uitgebreide serie voetverzorgende producten, uitsluitend verkrijgbaar via de professionele en erkende pedicures. Deze voetverzorgingsproducten zijn uniek en gepatenteerd. Ze bieden verzorging aan veel voorkomende voetproblemen zoals mycosenagels (kalk- en schimmelnagels), eelt, voetschimmel en kloven. De producten zijn betrouwbaar en effectief, exact wat nodig is voor de perfecte voetverzorging. Voor elke klacht en/of behoefte is er een passend product.

 

OPI

 

Voor het lakken van teennagels gebruik ik het professionele merk OPI. 

OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten met een geweldige glans!

De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

 

       

         

                                      

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl