2002-aldain-austria-316143 2002-shawnn-tan-265187

Welkom bij mijn praktijk aan huis!

 

Mijn pedicurepraktijk aan huis is ingericht met nieuwe, moderne en professionele apparatuur en voldoet volledig aan de huidige eisen op het gebied van kwaliteit en hygiëne. Onder het genot van een zelfgemaakt fruitdrankje, koffie of thee kunt u hier uw voetbehandelingen op een zo comfortabel mogelijke manier ervaren. 

 

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd aan de Verlengde Houtrakgracht 403 in Utrecht op de 2e verdieping, winkelcentrum Parkwijk. De ingang bevindt zich naast de Bruna. U kunt gebruik maken van zowel de lift als de trap. De praktijk is afgescheiden van het woongedeelte.   

 

Bereikbaarheid en parkeren 

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum. Mijn praktijk is ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevinden zich 2 bushaltes om de hoek, namelijk bushalte Eerste Westerparklaan waar lijn 28 stopt en de bushalte Kreekraklaan waar lijn 4 stopt. Vanaf beide haltes is het nog ongeveer 5 minuten lopen naar de praktijk. 

 

Werktijden in praktijk

Ik werk op maandagochtend, woensdagavond, vrijdagmiddag en om de week op zaterdagochtend in mijn praktijk.

Op maandagmiddag en vrijdagochtend bied ik pedicure bij u thuis aan, indien u vanwege medische beperkingen niet in staat bent om naar mijn praktijk te komen. 

 

Ma     : 08:30 uur - 12:30 uur

Di      : -

Woe   : 19:00 uur - 22:00 uur        

Do     : -

Vrij    : 11:30 uur - 17:30 uur

Za     : 08:30 uur - 12:00 uur (om de week)

Zo     : -

 

Adres praktijk

Pedicure Praktijk ProMari

Verlengde Houtrakgracht 403

3544 EC Utrecht

∗ Met trap en lift bereikbaar ∗

 

                   

 

 

 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu