2002-aldain-austria-316143 2002-shawnn-tan-265187

Producten van HFL laboratories

 

Solution Spray

Uniek en gepatenteerd product tegen schimmel- en gist infecties, zoals mycosenagels. Door het gebruik van een spray komt het product op de nagels en de omringende huid terecht. Hiermee wordt voorkomen dat er enige delen worden overgeslagen. Dit product is fantastisch te combineren met Dadi oil voor een optimaal resultaat!

2 x per dag 1 of 2 sprays per voet toepassen.

 

Dadi Oil

Dadi Oil heeft het moleculaire vermogen om door de nagelplaat heen te dringen en zo het bed epithelium weer elastisch te maken. Dit is namelijk de sleutel tot succes van de nagel. De olie trekt ook snel de huid binnen, wat de druk van de nagelplaat vermindert, en daardoor kan de nagelplaat beter bewegen. Dadi Oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel openblijven waardoor het beter de Solution Spray en Dadi Oil opneemt. Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en de Dadi Oil maakt de nagel weer compact. Als de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met olie neemt de kans dat nieuwe micro organismen er gaan huishouden ook drastisch af. Je kunt de Dadi Oil dus ook voor trauma nagels of andere nagelafwijkingen gebruiken. 

2 x per dag eerst HFL Solution Spray toepassen en direct de Dadi Oil erna aanbrengen.

 

Roselan Balm

Roselan Balm is een intensief product tegen kloven, droge huid, schilfers en andere droge huidaandoeningen. Voor in- en uitwendige huidverzorging doordat het de tweede huidlaag herstelt. Mag ook op de opengebarsten huid gebruikt worden. Bij ernstige harde huid problemen kunt u dit product perfect combineren met de HFL Dermoleen Cream.

2 x per dag toepassen.

 

Dermoleen Cream

Dermoleen biedt een aangename en effectieve verzorging en draagt bij aan de bescherming en hydratatie van de droge huid. Actief tegen droge plekjes en huidschilfers. Bevat ureum. Bij ernstige harde huid problemen kunt u dit product perfect combineren met de HFL Roselan Balm.

2 x per dag toepassen.

 

Dermo Dry

Het product bij zweetvoeten en/of nare geurtjes! Een kuur van 2 weken die makkelijk toe te passen is. Neemt overtollig vet op zonder de poriën af te sluiten. Ook te gebruiken bij schimmel tussen de tenen. 

Als kuur van 14 dagen: 2 x per dag toepassen onder de voetzool en tussen de tenen. Daarna kan men het als onderhoud een aantal keer per week blijven gebruiken. 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl