2002-aldain-austria-316143 2002-shawnn-tan-265187

Pedicure behandelingen

 

Een pedicure behandeling bestaat uit:

• desinfectie van de voeten;

• indien aanwezig, verdikte (schimmel)nagels dunner frezen;

• nagels knippen;

• eventueel nagels polijsten;

• indien aanwezig, ingegroeide nagel(s) behandelen;

• nagelomgeving reinigen;

• indien aanwezig, eelt verwijderen, likdoorn(s) verwijderen en kloven behandelen;

• eventueel drukvrij leggen van behandelde punten;

• aanbrengen voetcrème.

 

Ik werk met de allernieuwste apparatuur, waardoor ik u vrijwel pijnloos kan behandelen en een optimaal resultaat kan bieden. Alle instrumenten worden na de behandeling grondig gereinigd en gesteriliseerd, volgens de code voor de voetverzorger. De mesjes die nodig zijn voor het eelt verwijderen worden per klant nieuw gepakt en na de behandeling veilig weggegooid. 

Komt u voor de eerste keer bij mij, dan doe ik vrijwel altijd een uitgebreide behandeling van maximaal 50 minuten. Wilt u daarna terugkomen? Dan kiezen wij in overleg voor een uitgebreide , een standaard of een mini vervolgbehandeling. Dit is uiteraard afhankelijk van wat er aan uw voeten gedaan moet worden, na hoeveel tijd u terugkomt en hoe u uw voeten thuis verzorgt. 

 

Eerste pedicurebehandeling                                                                   

Bij uw eerste pedicurebehandeling begin ik met een anamnese. Tijdens deze anamnese vraag ik uw persoonlijke gegevens*, om welke voetproblemen het gaat, eventuele medische aandoeningen die van belang zijn bij de voetbehandeling en uw verwachtingen van de behandeling. Uw voeten worden goed bekeken en de voetklachten worden geanalyseerd. De gegevens die voortkomen uit deze anamnese worden genoteerd op uw persoonlijke cliëntenkaart. Uw persoonlijke cliëntenkaart is een hulpmiddel om uw voetgezondheid bij te houden. Indien nodig, dan verwijs ik u door naar een arts en/of podotherapeut. Vervolgens worden uw voeten zorgvuldig behandeld.

 

Pedicure Uitgebreid                                                                                      

Deze behandeling duurt 45 - 50 minuten. De uitgebreide behandeling wordt vaak gekozen bij meerdere problemen aan uw voeten, zoals schimmelnagels en meerdere (grote) eeltplekken, kloven en meerdere ingegroeide teennagels en/of meerdere likdoorns. Hiervoor is meer tijd nodig. Deze behandeling kan ook worden gekozen indien u het prettig vindt dat er meer tijd aan een behandeling wordt besteed. De behandeling wordt, indien mogelijk, afgesloten met een korte massage of scrub.

 

Pedicure Standaard                                                                                     

Deze behandeling duurt 30 - 35 minuten en wordt vaak gekozen bij lichte problemen aan uw voeten of als onderhoudsbehandeling. De (schimmel)nagels en (kleine) eeltplekken of een ingroeiende teennagel, likdoorn of kloven worden behandeld. 

 

Pedicure Mini

Deze behandeling duurt 10 - 15 minuten. Deze deelbehandeling wordt vaak gekozen indien alleen de nagels moeten worden geknipt of dat er alleen een likdoorn of een ingegroeide teennagel behandeld moet worden. Deze behandeling wordt uitsluitend in de praktijk gedaan. 

 

 

                                                        Instrumenten pedicure

 

Aanvullende mogelijkheden op uw pedicure behandeling

 

Nagels lakken                                                                                                                                                                       

Uw nagels worden gelakt met 1 laag base coat, 2 lagen kleurlak en 1 laag top coat van het merk OPI.

Bij schimmelnagels wordt, in verband met hygiëne, gebruik gemaakt van uw eigen set nagellak. Indien u bij mij een set aanschaft van een basecoat, kleurlak en top coat, dan krijgt u hierop 10% korting.

 

 

Handnagels knippen en vijlen

Indien u dit wenst, dan knip en vijl ik ook uw handnagels. 


Voetmassage                                                                                                     

U kunt uw pedicure behandeling ook aanvullen met een heerlijke ontspannende voet- en onderbeen massage van 10 minuten. Uw pedicure behandeling krijgt hiermee een heerlijk luxueus tintje! U zult zich hierna als herboren voelen.

 

Voetscrub en voetmasker

Maak van uw pedicure behandeling een luxe verwenbehandeling door deze uit te breiden met een voetscrub en voetmasker. De Sparkling Scrub van HFL Laboratories is goed om de huid te ontdoen van dode huidcellen. Hierdoor wordt het voetmasker beter opgenomen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en uw huid voelt daarna veel zachter aan. Het voetmasker van HFL Laboratories is een ware boost voor de huid door de vele werkzame stoffen die de huid in een keer kan opnemen. Eeltvorming wordt geremd. Heeft u een droge huid en/of een huid met (veel) kloven? Dan is dit een echte aanrader!

 

Verwenbehandelingen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw pedicure behandeling uit te breiden naar een luxe verwenbehandeling die bij uw wensen past. Zo krijgt uw behandeling een heerlijk luxueus tintje en/of uw behandeling wordt een compleet arrangement. De verwenbehandelingen worden uitsluitend in mijn praktijk gedaan.

Kijk bij Tarieven naar alle mogelijke opties!

 

Is het een schimmelnagel of niet?

 

Heeft u het vermoeden dat u een schimmelnagel heeft?

1 op de 3 visuele diagnoses van schimmelnagels is verkeerd. Laat daarom uw nagel eerst testen met de FungiCheck!

Op basis van de informatie die voortkomt uit de test, kan ik een goed behandelplan voor u opstellen en/of u doorverwijzen naar de huisarts. Zo weet u dat u de juiste behandeling volgt of anderzijds dat u geen onnodige kosten maakt voor producten die niet nodig zijn. 

                                                

 

 

 

 

 

*Lees de privacy policy over het gebruik van uw persoonlijke gegevens.

 

 

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl